Alin Nica despre prestaţia lui Robu la conducerea PNL Timiş: „E ca un stejar….”. De ce a intrat în cursa pentru şefia partidului

- Advertisement -

Un stejar la umbra căruia nu creşte nimic – asta crede primarul din Dudeştii Noi, Alin Nica, că este primarul Nicolae Robu pentru conducerea PNL Timiş. Nica a susţinut astăzi prima conferinţă de presă de când şi-a anunţat candidatura la şefia oganizaţiei judeţene a PNL. Primarul de comună spune că fără doar şi poate unul din atuurile lui este faptul că este mult mai apropiat de oameni decât poate fi Robu.

Liberalul nu s-a sfiit să îl atace pe primarul contracandidatul său pentru apropierea de Alin Popoviciu, comentând că modul în care oamenii ca el fac afaceri cu condamnaţi precum Elena Udrea ţine departe toţi oamenii de afaceri corecţi de PNL. Mai mult, Nica spune şi că modul în care sunt selectaţi delegaţii pentru alegeri este incorect, pentru că alocările se fac în funcţie de numărul de votanţi din localităţi şi nu de scorul obţinut de diferite organizaţii.

„Fac acest lucru pentru că este nevoie în PNL de o competiţie deschisă care să genereze idei pentru partidul nostru. Vreau să lupt împotriva prejudecăţilor, a ideilor preconcepute vreau să lupt în această bătălie internă pentru reinventarea liberalismului pentru renaşterea conceptului de spirit liberal care înseamnă relaxare, promovarea liberei inţiative, libertate în opinii fără a-l deranja pe cel de lângă tine. Nu mai merge la oameni să le reîncălzeşti aceeaşi ciorbă, ba discurs justiţiar, ba pomeni electorală. Cred că noi în politică trebuie să revenim cu un nou tip de discurs pentru a scoate oamenii la vot. Proiectul meu politic implică şi o schimbare de acţiune a PNL cred că Timişul are nevoie de un proiect liberal, care să genereze dezvoltare şi să frunctifice potenţialul pe care îl avem la ora aceasta. De ce candidez eu? Pentru că PNL nu este partidul unanimităților, nu este partidul care să aibă un singur candidat și acela să mărșăluiască triumfător printr-o competiție de formă. Avem o luptă politică bazată pe idei între primarul Timișoarei, primar de municipiu reședința de județ și de primarul unei comune. PNL are o problemă legată de apropierea față de oameni. Alegerile de anul trecut ne-au demonstrat că noi suntem la o distanță față de oameni și nu înțelegem nevoile cu care se confruntă. Ei bine, un primar de comună se întâlnește zi de zi cu oamenii”,a declarat Alin Nica, despre candidatura sa la şefia PNL Timiş.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Ochiul Beiului, un colţ de natură scăldat în legende FOTO

Aşezată în judeţul Caraş, Ochiul Beiului se numără printre...

Sânzienele Sărbătoarea verii şi a bucuriei

Prilej de a sărbătorii soarele şi muncile agricole, bunăstarea...

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img