Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Rapper-ul Puya revine la Timişoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Club Heaven va fi gazda evenimentului „Saturday Magic în Heaven”, al cărui protagonist va fi rapper-ul Puya. Acesta este un cântăreț de rap din România, fost interpret de muzică hip-hop, devenit cunoscut ca membru al formației La Familia, alături de Sişu.

Puya, pe numele său real Dragoș Gărdescu, s-a născut pe 22 iulie 1979, în București. A crescut alături de cei trei frați ai săi în cartierul Balta Albă, învățând de mic „regulile nescrise ale străzii”.Activează pe scena hip-hop din anul 1995. Primul album l-a lansat alături de La Familia în 1997, intitulat „Băieți de cartier”, iar primul contract semnat cu o casă de producție l-a avut la vârsta de 17 ani. Începând cu anul 2008, odată cu apariţia cunoscutei „Undeva în Balcani”, artistul a început să scoate „hit-uri pe bandă rulantă”. Până în prezent având colaborări cu nume cunoscute din industria muzicală autohtonă, precum Alex Velea, Kamelia & George Horă, Connect-R sau Don Baxter.

Evenimentul se va desfăşura pe data de 1 februarie, începând cu orele 23:00. Preţul unui bilet de acces pentru domni este de 20 de lei, iar domnişoarele vor avea intrare gratuită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Ca de obicei, gargară! Primarul Dominic Fritz nu a obținut nici o victorie de etapă la bugetul local, nici măcar în cazul clubului Heaven

Duminică, în plină caniculă, primarul Timișoarei Dominic Fritz a înviorat atmosfera pe Facebook. Din...

Concert hip-hop cu Phunk B, la Timisoara

Phunk B revine în Clubul Capcana pentru un concert 100% hip-hop pentru fanii din...

Trupa Rockabil isi lanseaza noul album LIVE, la Timisoara

Trupa Rockabil își lansează noul album, intitulat ”Un cântec promis”, sâmbăta, 1 februarie 2020,...