ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Misticism, culoare şi voie bună, la Fratelli Club & Lounge FOTO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Weekend-ul acesta s-a „deschis” cu o petrecere mistică în cadrul clubului Fratelli.Puţin după miezul nopţii, locaţia s-a transformat într-un tărâm de basm. Decorul a fost unul plin de magie, o clarvăzătoare aştepta cu ardoare să desluşească secretele ascunse în viitor, iar petrecăreţii au dat frâu liber distracţiei printre draci, vampiri, illuminati şi călugăriţe.

Peejay Vincent, artistul la tobe care a făcut show în cele mai renumite cluburi din ţară, a fost invitatul special, condimentând seara cu un live performance, alături de DJ Zoom. Petrecăreţii s-au bucurat de eveniment, până la orele dimineţii.Petrecerea continuă şi în această seară.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore