DSCF40991

RCM MVT Timişoara s-a impus cu scorul de 27-20 în partida cu Steaua şi şi-a consolidat primul loc în clasamentul play-off -ului Superligii, loc ce îi permite să joace semifinala acasă, cel mai porbabil în compania Stelei sau a Farului.

După un început timid de partidă, timişorenii s-au văzut conduşi cu 7-0 după ce Steaua a marcat un eseu care a fost transformat de fostul timişorean Vlaicu. Încet încet RCM a revenit în joc şi după 40 de minute scorul era 10-10. Partea a doua a fost presărată cu greşeli personale de ambele părţi, însă timişorenii au fost cei care au profitat mai mult, marcând 3 eseuri. Doar unul dintre acestea a fost şi transformat, punând în dreptul gazdelor 27 de puncte pe tabelă. Steliştii au părut hipnotizaţi şi pe faza ofensivă, reuşind pe lângă 3 puncte dintr-o lovitură de penalitate şi un eseu la ultima fază a meciului, ducând scorul la 27-20 pentru timişoreni.

Eseul marcat de stelişti a făcut ca RCM MVT să nu fie deja şi matematic pe una din primele două poziţii ale clasamentului, timişorenii trebuind să mai strângă cel puţin două puncte în partida cu Farul de sâmbăta viitoare.

În acest moment clasamentul după 4 etape este următorul

1. RCM mvt Univ. de Vest Timisoara 14
2. CSM Stiinta Baia-Mare 11
3. RCJ Farul Constanta 9
4. CSA Steaua Buc. 6

O.T.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.