Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieRobu promite: complexul sportiv din Calea Lipovei, GATA în 2019. Ce sporturi...

Robu promite: complexul sportiv din Calea Lipovei, GATA în 2019. Ce sporturi se vor putea practica

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Locuiţi în Calea Lipovei sau în imprejurimi? În doar doi ani de zile veți avea parte de dotări demne de admirat. Primarul Timișoarei promite că în 2019 Calea Lipovei se va transforma radical. Planul primăriei? Construcția unui super complex sportiv. Detalii legate de aspectul acestuia, dar și despre stadiul în care se află proiectul puteți citi mai jos.

„Nu am dormit în acest timp de când le-am promis cetățenilor că vom face în Calea Lipovei un complex sportiv și de agrement cum nu știu în câte locuri există în țară, complex constând într-un bazin de înot acoperit, un bazin în aer liber, un teren de tenis cu nocturnă, un teren polivalent de mini-fotbal, baschet și handbal, apoi locuri de joacă și spații verzi. Asta va cuprinde complexul și spuneam că nu am dormit în aceste luni și pentru că procedurile birocratice iau foarte multe în România, iar în Calea Lipovei nu am avut nici teren și a durat până când am reușit să intrăm în posesia unui astfel de obiectiv. Acum este la semnat tema de proiectare pentru Studiul de Fezabilitate și Proiectul Tehnic și pentru celelalte documente care constituie dosarul de achiziție publică și dăm drumul la licitație pentru contractarea proiectantului care să elaboreze proiectul tehnic și studiul de fezabilitate. Nu va fi gata în 2018, în 2019 în schimb va fi gata. E o lucrarea complexă și având în vedere cât durează licitațiile nu putem să terminăm în 2018″, a declarat primarul Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...

Poliția Locală se reorganizează! Vor fi reduse mai multe posturi, inclusiv de conducere

Reorganizarea se face prin transformarea vechiului departament într-o structură nouă, o direcție generală, cum...