Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

S-au finalizat lucrările la Grădiniţa nr. 11

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

 

Astăzi a avut loc în prezenţa primarului Nicolae Robu, a doamnei Olimpia Moica, director AEM Timişoara şi a directorului grădiniţei, doamna Lavinia Crişan, inaugurarea unităţii de învăţământ, după recentele lucrări de renovare, realizate în cadrul programului de „adopţie” demarat de Primăria Timişoara şi adresat companiilor, asociaţiilor, diferitelor organizaţii neguvernamentale, şcoli, care doresc să se implice în viaţa comunităţii.

Societatea AEM Timişoara a ales să se implice în această campanie a municipalităţii, preluând lucrările de reparaţii la Gradiniţa cu program prelungit nr. 11 de pe strada Versului din Timişoara.

Astfel, în numai o lună începând cu luna septembrie 2012, lucrările au fost finalizate, fără a fi afectat procesul de învăţământ. A fost reparată structura de rezistenţă a acoperişului (3.500 mp), au fost schimbate ţiglele, a fost curăţat podul, prima dată după 30 de ani, s-a zugrăvit la exterior întregul imobil şi s-a refăcut sistemul de iluminat din curtea grădiniţei.

Conform declaraţiei doamnei director, Olimpia Moica, suma investită în acestă lucrare a fost de peste 200.000 de lei, însă contribuţia societăţii este mult mai mare, datorită faptului că, în prezent, cei peste 280 de copii se bucură de cele mai bune condiţii pentru desfăşurarea activităţii.

Mihai Ovidiu Carra

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare