Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialI.S.U. Banat aşteaptă ajutoare de la timişeni, pe care să le trimită...

I.S.U. Banat aşteaptă ajutoare de la timişeni, pe care să le trimită sinistraţilor din Galaţi

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

După ce în urmă cu aproape o săptămână, mai exact sâmbătă, 14 septembrie a.c., pompierii timişeni au organizat la sediul unităţii de pe strada Înfrăţirii, nr. 13, Timişoara, un Punct de colectare ajutoare pentru persoanele sinistrate, din ordinul prefectului de Timiş, iar în cursul acestei săptămâni, autorităţile locale din judeţul Galaţi au lansat un nou apel către cetăţeni, prin care solicitau pături, pelerine de ploaie şi detergenţi, date fiind condiţiile meteo din zonă, perioada de colectare a ajutoarelor se prelungeşte cu o săptămână.

Timişorenii au răspuns prompt îndemnului la ajutor, aducând zeci de conserve, kilograme de orez, făină, făină de mălai, zahăr şi ulei şi peste 30 de saci cu îmbrăcăminte de toamnă – iarnă. Pentru a da posibilitatea locuitorilor din afara municipiului Timişoara de a face donaţii directe, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „BANAT” al judeţului Timiş a solicitat sprijinul Oficiului Judeţean de Poştă Timiş, care a răspuns prompt îndemnului la solidaritate.

Astfel, în perioada 18–29 septembrie 2013, serviciul judeţean de poştă va asigurara transportul direct şi gratuit a coletelor cu ajutoare, depuse de cetăţeni la orice oficiu poştal de pe raza judeţului Timiş, care au ca destinatar Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „BANAT” situat pe strada Înfrăţirii nr. 13, cod 300126, Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Articole asemănătoare