Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Sâmbătă Bega va fi curăţată de voluntari

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
20.9 ° C
22.3 °
19 °
44 %
3.6kmh
0 %
vin
21 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
24 °
mar
26 °

„Pentru o Bega mai curată!” Aşa sună acţiunea voluntară organizată atât de Formaţiunea de Interventie Rapidă pe Baza de Voluntariat “SALVO” din cadrul Primariei Municipiului Timişoara, cat si a volunatrilor de la Bega Boat Tours şi a celor de la Consulatul German, Direcţia de Mediu si Ascociatia Eco Nautic Club. Toate eforturile lor financiare fiind suportate de sponsorul acestei acţiuni – Restaurantul de pe malul Begăi “ Flora & Yacht Club”.
Ampla acţiune a tuturor voluntarilor de la organizaţiile prezentate mai sus, ce va începe la ora 10 dimineaţa, Sâmbătă – în data de 13 octombrie, are scopul de a filtra şi curăţa cursul de apa de pe canalul Bega, dar şi de a reamintii cetăţeniilor din timişoara, printr-o acţiune de informare, cât de important este să păstrăm un mediu curat într-un mod civilizat, atât pentru o imagine căt mai frumoasa a oraşului Timişoara, dar cât şi pentru o viată sănătoasă şi un stil de viată civilizat.
Codruţa Oprean

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare