Șase marocani, prinși în timp ce încercau să treacă ilegal frontiera, pe jos

0
1362

Șase bărbați, cetățeni marocani, au fost prinși de polițiștii de frontieră de la Moravița în timp ce încercau să treacă ilegal granița.

Polițiștii de frontieră de la Moravița i-au observat pe aceștia în timp ce se deplasau pe jos, pe câmp, dinspre Serbia.

„În cursul nopţii de 18.02.2016, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moraviţa au observat, cu ajutorul sistemului de supraveghere, şase persoane care se deplasau pe jos, pe câmp, dinspre frontiera cu Serbia, spre interiorul ţării. Imediat, patrulele de supraveghere din cadrul aceluiaşi sector împreună cu jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Timişoara au intervenit şi reţinut persoanele în cauză în apropierea frontierei cu ţara vecină, acestea fiind conduse la sediul Poliţiei de Frontieră Moraviţa, pentru cercetări”, au transmis polițiștii de frontieră.

În urma verificărilor, oamenii legii au stabilit că cele șase persoane sex masculin, cu vârste cuprinse între 21 şi 30 de ani, sunt cetăţeni din Maroc, care nu aveau documente asupra lor. Aceştia au declarat că intenţionau să ajungă în ţări din vestul Europei şi s-au deplasat pe jos, din Serbia, peste câmp.

Cu toții sunt acum cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, aceștia urmând sa fie predaţi unei echipe operative din cadrul Serviciului Pentru Imigrări Timiş.

Spune-ţi opinia civilizat!