Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Scandal ascuns la CFR Timisoara! CFR-iştii s-au transformat în femei de serviciu

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer acoperit de nori
4 ° C
4.1 °
3.9 °
92 %
4.6kmh
100 %
mie
5 °
joi
8 °
vin
15 °
sâm
15 °
Dum
8 °

După ce angajaţii CFR s-au confruntat cu problema scăderii salariilor, acum aceştia sunt puşi din nou la încercare sau mai bine spus , la mai multe încercări.

CFR-iştii de la Gara de Nord Timişoara s-au transformat peste noapte în femei de serviciu şi nu, nu este o glumă sau un banc cu „naşu”.Din lipsă de fonduri, angajaţii CFR sunt obligaţi zilnic să facă curăţenie în vagoanele de tren, să măture, să fie adevărate menajere în lipsa femeilor de serviciu.

Calvarul lor nu se opreşte aici, căci aceştia sunt puşi să facă şi de pază la vagoane.CFR-iştii se luptă zinic cu oamenii străzii care au luat cu asalt vagoanele trenurilor, pe care se consideră stăpâni.

Angajaţii Gării de Nord Timişoara îşi pun chiar vieţile în pericol pentru a apăra ”comorile patriei” , deoarece oamenii străzii sunt foarte violenţi.Au existat numeroase cazuri în care angajaţii CFR au fost agresaţi fizic, dar aceste lucruri nu intereseaza nici conducerea CFR,  iar ceea ce este surprinzător că nici poliţia nu este interesată de acest subiect. Apelaţi de nenumărate ori de către angajaţii CFR , poliţiştii răspund senin „ Nu avem ce să le facem decât să-i amendăm,încercaţi să vă rezolvaţi problema singuri”.

În încheiere, precizăm că angajaţilor CFR le este interzis să vorbească despre „adevărurile” din spatele trenurilor.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare