Se intâmplă în Timişoara, în plină zi: femeie de 29 de ani, agresată sexual pe stradă! De ce au intervenit agenţii IPJ în civil

- Advertisement -

Intervenţie în forţă a agenţilor din cadrul IPJ Timiş după ce o femeie din Timişoara a reclamat că a fost agresată sexual pe stradă, de un bărbat necunoscut. Femeia a sunat la poliţie, iar oamenii legii şi-au făcut imediat apariţia la faţa locului, în civil, şi l-au imobilizat pe individul recalcitrant ca la carte. Întâmplarea face ca femeia agresată să fie soţie de poliţist.

„O femeie de 29 de ani a sesizat poliţia cum că în data de 28.06 în timp ce se deplasa pe strada Sever Bocu din Timişoara o persoană necunoscută a agresat-o sexual. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, au identificat persoana în cauză. Omul a fost imobilizat şi condus la sediul poliţiei. Persoana în cauză, un bărbat de 21 de ani, a fost reţinut pentru 24 de ore urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara pentru a fi luate măsurile legale”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş despre incident.

[responsive_youtube http://www.youtube.com/watch?v=DsmVHyaCvmU&feature=youtu.be]

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare