Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Secretul mersului pe tocuri: Soluţia ca femeile să nu mai aibă dureri de spate sau afecţiuni ale picioarelor

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
16.3 ° C
17.3 °
14.1 °
58 %
1kmh
0 %
vin
19 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
24 °
mar
26 °

Foarte multe femei care obişnuiesc să poarte destul de des tocuri sunt afectate de dureri de spate şi probleme majorare la încheieturi. Un medic britanic susţine că a găsit o metodă prin care femeile ce poartă tocuri să fie educate astfel încât acestea să nu mai aibă de suferit.

Mersul pe tocuri a fost întotdeauna o provocare pentru orice femeie. În timp ce unele au nevoie de ani întregi pentru a învăţa să îşi ţină echilibrul pe asemenea încălţări, altele nu ajung niciodată să reuşească să se împace cu asemenea pantofi înalţi, scrie Daily Mail.

O soluţie la problemele femeilor care sunt amatoare de pantofi cu toc pare să fi fost găsită de medicul britanic Martin Bell. Acesta susţine că a reuşit să compună un curs prin care reprezentantele sexului frumos pot fi educate să aibă o postură corectă atunci când merg pe tocuri.

Bell spune că a ajutat deja sute de femei prin metoda sa şi le-a învăţat cum să îşi folosească în mod corect muşchii picioarelor pentru a nu mai avea probleme de sănătate atunci când se încalţă cu pantofi înalţi. Martin Bell a atras atenţia că dacă femeile nu învaţă să meargă corect pe tocuri riscă să dezvolte probleme grave cu coloana vertebrală, muşchii picioarelor şi gleznele.

„Când observ fete tinere care se încalţă cu pantofi cu tocuri se poate vedea în mod clar că acestea au probleme din ce în ce mai frecvente cu genunchii şi încheieturile picioarelor sau dureri de spate insuportabile. Lucrez cu ele pentru a putea observa mai întâi puterea fizică şi duritatea muşchilor. Picioarele noastre acţionează precum amortizoare, aşa că dacă nu ştim să mergem cum trebuie vom avea dureri”, a declarat Martin Bell, conform sursei citate.

Pentru fiecare pacientă în parte, medicul filmează mai întâi felul în care merge şi analizează atât postura corpului, cât şi felul în care aceste persoane îşi folosesc muşchii de la picioare. De asemenea, Martin Bell sfătuieşte femeile care folosesc pantofii cu toc să încerce să nu meargă cocoşat deoarece pot avea probleme cu coloana vertebrală.

„Marea dificultate este atunci când o femeie nu a avut niciodată antrenament la muşchii picioarelor şi deodată trece la purtatul tocurilor. În acel moment corpul nu înţelege postura şi implicaţiile unui asemenea mers, aşa că există riscul ca purtătoarea de tocuri să cadă”, a adăugat Bell.

Medicul britanic spune că le-a rugat de multe ori pe femei să nu mai încalţe atât de des pantofi cu tocuri dar acestea spun că o asemenea încălţăminte le dă putere şi încredere în ele.

„Le-am rugat pe multe dintre ele să nu mai folosească încălţămintea  care are tocul înalt, dar toate mi-au spus că aceste încălţări le conferă încredere în ele, un plus la înălţime şi reuşesc să atragă şi atenţia bărbaţilor. Până la urmă, trebuie doar să ştie cum să meargă corect în acest tip de încălţăminte”, a conchis Martin Bell.

sursa www.mediafax.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare