2014-02-18-21.54.22

Aseară în jurul orei 21, în Calea Lipovei s-a produs un accident rutier, care, din fericire, nu s-a soldat cu victime. Un TAXI, marca Fiat, ce venea de pe strada Constantin cel Mare a acroșat un Volkswagen Golf care se deplasa pe strada Silistra. În urma impactului, Golful a ricoșat și a lovit un jeep care era parcat pe trotuar. După ancheta preliminară, vinovat pentru coliziune a fost declarat șoferul taxiului care a ignorant semnul de acordare a priorității.  Acesta a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Potrivit martorilor, nu este prima data când se produce un accident în acea intersecție, din contră, ele se petrec aproape lunar. Problema pare a fi semnul de acordare a priorității amplasat înainte de intersecție, pe strada Constantin cel Mare, despre care cei prezenți spun că este la înălțime prea mare și este parțial ascuns de un copac. Locuitorii mai declară că au făcut sesizări la primărie și la poliție atât pentru schimbarea locației semnului cât și pentru instalarea unor denivelări pentru limitarea vitezei, dar până la acest moment nu au primit niciun răspuns.

„Semnul e în dreptul pomului, foarte sus, la cred că 4 metri înălțime, iar dacă vii de mai departe, de la 50-60 de metri nu ai cum sa-l vezi. Așa ceva nu există, nu e voie. Dacă vii și cu viteză puțin mai mare, crezi că e intersecție cu prioritate de dreapta, nevăzând nici un semn, și se întâmplă ce vedeți. Și nu e primul caz aici. Cam o dată la o lună, sau la două, se lovesc. Eu care stau în zonă aici e simplu pentru mine, eu încetinesc chiar dacă am prioritate și mă asigur. S-au făcut sesizări în ultima vreme, de când s-au pus semnele dar nu a venit nimeni.” a declarat unul din martori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.