Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Şi copiii din centrele de plasament din Timişoara îl aşteaptă pe Moş Crăciun. Şi va veni!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
17 ° C
18.4 °
15.1 °
84 %
3.1kmh
0 %
mar
26 °
mie
27 °
joi
27 °
vin
27 °
sâm
24 °

Moş Crăciun va veni, ca în fiecare an, cu daruri pentru fiecare. Copiii, la rândul lor, s-au pregătit să-l aştepte pe „Moşul” aşa cum se cuvine, cu centrele frumos împodobite, multe dintre ornamente fiind realizate chiar de copii.

În fiecare instituţie de ocrotire a copiiilor, aceştia au pregătit serbări cu specific de iarnă şi colinde cu care îl vor întâmpina atât pe Moş Crăciun, cât şi pe oamenii darnici (persoane fizice, companii, grupuri de elevi, parteneri) care trec pragul centrelor în aceste zile, pentru a le aduce daruri. De asemenea, copiii din toate centrele au fost invitaţi să participe la diverse manifestări cultural-educative din comunitate, cu toţii bucurându-se de interacţiunea cu alţi copii.

Seara de Crăciun şi cea a Anului Nou îi va găsi pe toţi beneficiarii instituţiilor rezidenţiale din cadrul D.G.A.S.P.C. Timiş (copii şi adulţi deopotrivă) cu mesele îmbelşugate, cu bucate tradiţionale şi cu voie bună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare