Accident-femeie-decapitata-recas-dacia-papuc-4

Unul dintre cele mai teribile accidente rutiere petrecute în Timiș în anul 2015, a avut loc joi, 15 ianuarie. Șoferul unui autoturism Dacia papuc, care se deplasa pe DN 6 dinspre Lugoj spre Timișoara, odată ajuns în curba de la intrarea în orașul Recaș, a pierdut controlul direcției de mers, mașina a început să se răsucească și a ajuns pe contrasens, unde s-a ciocnit extrem de puternic, frontal, cu un autotren înmatriculat în Germania.

În urma impactului, șoferul Daciei și femeia care se afla pe scaunul din dreapta acestuia, soț și soție, au decedat pe loc, ba mai mult decât atât, pasagera a fost decapitată ca urmare a izbiturii extreme, cei doi ocupanți ai autoutilitarei fiind aruncați în afara mașinii din cauza izbiturii. Autoturismul este înmatriculat în județul Caraș-Severin, iar din primele cercetări ale polițiștilor, cei doi soți mergeau de la Băile Herculane la Timișoara. Șoferul autotrenului a scăpat nevătămat.

La fața locului s-au deplasat mai multe mașini de la Ambulanță și Poliție, iar traficul este blocat pe ambele sensuri, de la momentul impactului și până acum. Coada formată de mașini, după producerea teribilului accident se întinde din Recaș, de la locul tragediei, până la ieșirea din Izvin, cum se vine înspre Timișoara, așa cum puteți observa inclusiv din înregistrarea video.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here