ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

ȘOCANT! O femeie a fost DECAPITATĂ după ce mașina în care se afla s-a ciocnit frontal cu un TIR, la Recaș FOTO/VIDEO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Unul dintre cele mai teribile accidente rutiere petrecute în Timiș în anul 2015, a avut loc joi, 15 ianuarie. Șoferul unui autoturism Dacia papuc, care se deplasa pe DN 6 dinspre Lugoj spre Timișoara, odată ajuns în curba de la intrarea în orașul Recaș, a pierdut controlul direcției de mers, mașina a început să se răsucească și a ajuns pe contrasens, unde s-a ciocnit extrem de puternic, frontal, cu un autotren înmatriculat în Germania.

În urma impactului, șoferul Daciei și femeia care se afla pe scaunul din dreapta acestuia, soț și soție, au decedat pe loc, ba mai mult decât atât, pasagera a fost decapitată ca urmare a izbiturii extreme, cei doi ocupanți ai autoutilitarei fiind aruncați în afara mașinii din cauza izbiturii. Autoturismul este înmatriculat în județul Caraș-Severin, iar din primele cercetări ale polițiștilor, cei doi soți mergeau de la Băile Herculane la Timișoara. Șoferul autotrenului a scăpat nevătămat.

La fața locului s-au deplasat mai multe mașini de la Ambulanță și Poliție, iar traficul este blocat pe ambele sensuri, de la momentul impactului și până acum. Coada formată de mașini, după producerea teribilului accident se întinde din Recaș, de la locul tragediei, până la ieșirea din Izvin, cum se vine înspre Timișoara, așa cum puteți observa inclusiv din înregistrarea video.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore