Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Șofer, prins în trafic de polițiștii de la Secția 3, cu mașina plină cu țigări de CONTRABANDĂ. A fost ARESTAT!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Miercuri, 14 ianuarie 2015, în jurul orei 8:00, poliţiştii Secţiei 3 Timişoara au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe bulevardul Regele Carol I, din capitala Banatului. După ce au controlat autoturismul, oamenii legii au constatat că tânărul șofer, în vârstă de 26 de ani, din comuna Sânmihaiu Român, transporta mai multe pachete de ţigări netimbrate corespunzător.

În urma inventarierii, s-a stabilit că în interiorul autoturismului se aflau 6.420 de ţigarete, care au fost confiscate, urmând a fi utilizate în vederea continuării cercetărilor, după care vor ajunge în ”grija” lucrătorilor vamali.

Mai mult decât atât, șoferul s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, tânărul fiind reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Arestul I.P.J. Timiş. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celui în cauză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare