ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Spectacolele de teatru, suspendate în perioada următoare, la Timişoara!

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
Teatrul Naţional Timişoara anunţă suspendarea spectacolelor, în condiţiile în care oraşul de pe Bega are o incidenţă cuprinsă în acest moment, între 6 şi 7,5 cazuri la mie.

În consecință, Teatrul Național din Timișoara este nevoit să suspende activitatea cu public în perioada 28 septembrie – 11 octombrie.

Spectacolul programat în această seară, „M-am hotărât să devin prost”, precum și reprezentațiile programate în cele două săli de spectacol până în data de 11 octomrbie vor fi reprogramate în funcție de evoluția situației și vor fi anunțate de îndată ce va fi posibil.

Biletele achiziționate se reportează pentru reprezentațiile reprogramate sau pot fi returnate la Agenția de bilete „Mărășești”.

- Advertisement -
Ioana Danciu
Ioana Danciu
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore