AcasăStiriCulturaSpectacolele de teatru, suspendate în perioada următoare, la Timişoara!

Spectacolele de teatru, suspendate în perioada următoare, la Timişoara!

Teatrul Naţional Timişoara anunţă suspendarea spectacolelor, în condiţiile în care oraşul de pe Bega are o incidenţă cuprinsă în acest moment, între 6 şi 7,5 cazuri la mie.

În consecință, Teatrul Național din Timișoara este nevoit să suspende activitatea cu public în perioada 28 septembrie – 11 octombrie.

Spectacolul programat în această seară, „M-am hotărât să devin prost”, precum și reprezentațiile programate în cele două săli de spectacol până în data de 11 octomrbie vor fi reprogramate în funcție de evoluția situației și vor fi anunțate de îndată ce va fi posibil.

Biletele achiziționate se reportează pentru reprezentațiile reprogramate sau pot fi returnate la Agenția de bilete „Mărășești”.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!
Ioana Danciu
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente