Srdjan Jovanovic: „Au fost bărbaţi adevăraţi”

- Advertisement -

După ce echipa sa a reuşit o victorie de senzaţie la Sibiu, calificându-se în Final Four-ul Cupei României, tehnicianul alb-violeţilor se declară satisfăcut de jocul elevilor săi în sala „Transilvania” cotra ardelenilor de la CSU.

Copleşit de emoţie, dar şi satisfăcut de victoria obţinută de elevii săi, tehnicianul BC Timişoara, Srdjan Jovanovic a declarat la finalul partidei CSU Sibiu, BC Timişoara, meci câştigat de bănăţeni cu scorul de 76-73, că echipa sa, deşi a avut două meciuri extrem de grele, a jucat bine în Ardeal. „Au fost două meciuri foarte dificile şi mă bucur că am reuşit să le câştigăm pe ambele. Sibiul a jucat foarte bine şi cred că eu, colegul meu de la CSU, Miodrag Perisic, şi echipele noastre am reuşit să oferim un spectacol atractiv. Adversara noastră este o echipă foarte competitivă, care va pune probleme mari în returul campionatului” a spus Jovanovic, la finalul partidei.

Acesta a ţinut neaparat să-şi felicite elevii, pentru că au luptat până la final. „Băieţilor mei le spun un mare BRAVO: au avut energie, inimă şi au luptat ca nişte bărbaţi adevăraţi. Mă bucur că nu şi-au pierdut încrederea şi concentrarea, chiar dacă am avut un start ceva mai slab. Ei ştiu că un meci durează 40 de minute, aşa că au continuat să lupte şi să facă lucrurile pe care le-am exersat la antrenamente. Bravo, încă o dată” a încheiat Srdjan Jovanovic, antrenor BC Timişoara.

Alb-violeţii s-au calificat pentru turneul final al Cupei României, care va avea loc în zilele de 6 şi 7 aprilie 2013.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare