Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Târg de biciclete în „Saptămâna mobilităţii”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
20.9 ° C
22.3 °
19 °
44 %
3.6kmh
0 %
vin
21 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
24 °
mar
26 °

Cei care doresc să scape de biciclet veche, sau sa îşi achiziţioneze una o pot face sâmbăta viitoare ăn cadrul unui târg organizat de primăria Timişoara. târgul va coincide cu ziua fără maşini din cadrul Săptămânii mobilităţii europene.

Târgul se va ţine în Piaţa Unirii , iar participanţii trebuie să îndeplinească o serie de condiţii. Agenţii economici, dar şi persoanele fizice care doresc să participe la acest târg sunt rugate să depună o scrisoare de intenţie (care să cuprindă datele de contact), însoţită de fotografii ale produselor ce se doresc a fi expuse spre vânzare, pană la data de 17.09.2012, la Primăria Municipiului Timisoara, camera 12 pentru Direcţia Comunicare sau la e-mail: adriana.indries@primariatm.ro. Produsele acceptate: biciclete, trotinete, triciclete, rolele, skate-uri. Participarea la târg se face în baza avizului primit de la primărie.

O.T.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare