Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieTârgul de Paşti se apropie. Vezi care sunt condiţiile pentru a putea...

Târgul de Paşti se apropie. Vezi care sunt condiţiile pentru a putea deveni comerciant în Piaţa Victoriei

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ediţia a VII-a a Târgului de Paşti va avea loc şi în 2014, în organizrea Primăriei Timişoara împreună cu Casa de Cultură a Municipiului de pe Bega. Acesta va funcţiona, la fel ca şi până acum, în Piaţa Victoriei, acolo unde vor amplasate celebrele căsuţe de unde vizitatorii vor putea cumpăra o gamă diversificată de produse.

Comercianţii interesaţi de participarea la Târgul de Paşti sunt obligaţi să depună, între 5 şi 17 martie 2014, la Primăria Municipiului Timişoara (la camera 12), Serviciul Relaţionare Directă cu Cetăţenii, la ghişeele nr. 3 şi nr. 4, pentru Direcţia Comunicare (orar: luni, miercuri, joi, vineri 08:30 – 16:30 şi marţi 08:30 – 18:30) următoarele documente:
• formular (word) (pdf) de participare la Târgul de Paşti;
• CD cu pozele si lista produselor co­mercializate;
• poze ale căsuţei, în cazul în care comerciantul deţine căsuţă;
• copie xerox după actele firmei sau dovada faptului că agentul economic este constituit într-una din modalităţile prevăzute de lege în vederea desfăşurării de activităţi cu scop lucrativ;
• certificat de calitate sau orice alt document care atestă calitatea şi specificul produselor comercializate;
• date de contact.

Totodată, trebuie precizate detaliile referitoare la necesarul tehnic pentru buna funcţionare a activităţii (curent electric, apă şi altele).

Cei care comercializează produse alimentare au nevoie de avizul prealabil al Direcţiei Sanitar Veterinare. Foto:targuldepasti.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare