AcasăTimp LiberPamfletSarmale cu praştia pentru domnul mafiot

Sarmale cu praştia pentru domnul mafiot

În lumea internetului, zici că-i ziua lui Giovanni Becali, toată lumea îi urează un călduros „La mulţi ani!” la răcoare. Tu milionarul, şmecherul, mafiotul nu bagi în seamă pe oricine ? Păi nu-i frumos aşa, lasă că te învaţă colegii de celulă bunele maniere. De asemenea, nu o să mai cobori nici dintr-un Rolls Royce şi nici dintr-un Range Rover, ci dintr-o dubă de poliţie Volkswagen, poate Mercedes, dacă ai bulan. Oricum vine bulanul, dacă nu afară, înăuntru sigur.

Unul dintre cel mai cunoscuţi impresari din România, stimabilul I.B. a declarat pentru gsp.ro ca „Acum mă predau la poliţie”, păi nu mai dai o şpagă, un şapte miloane ? Anchetat şi condamnat pentru evaziune fiscală, barosanul se mai poate lăuda acum, doar că a primit cea mai mare pedeapsă dintre toţi inculpaţii. Însă, din pricina Noului Cod Penal instaurat special pentru infractori, acesta a fost trimis la mititica pentru doar 4 ani şi 8 luni şi va ieşi după 2 ani şi o lună. Noroc că trăim în România şi au politicienii grijă de noi.

Conform surselor menţionate, când acesta a fost chemat în boxa acuzaţilor, a trântit o bancă şi a continuat acuzele dure: „Gata, sunt aici, ce mai vreţi?! Ce dracu’ am ajuns în ţara asta?! E ca pe timpul lui Ceauşescu! Gata, mă sacrific eu pentru toţi, daţi-mi mie 20 de ani şi gata!”. Nu e tocmai cazul de drame şi victimizări, nu-şi au locul. E simplu, întreprinzi mișmașuri cu legea, te îmbogăţeşti halucinant de mult, te mai şi lauzi ori de câte ori ai ocazia, apăi atunci vine legea îţi aplică o sentinţă la nivelul cefei şi termină povestea cu „ş-am încălecat pe-un deţinut, ne scuzaţi că a durat atâta până când v-am reţinut”. Acum când averea e secehstrata, panică la locul ei, parcă şmecheria se diminuează şi este abordată tehnica „ciocu` mic”. În principiu, în aproximativ 48 de ore I.B. va pleca „în cantonament”, echipamentul va fi în nuanţe alb-negru, iar bagajul va conţine cremele adiacente şi necesare contextului. Aparent, acesta îşi doreşte încarcerarea la Constanţa, mai o briză, un pescăruş, o tablă cu Gigi.


Acest material este un pamflet şi trebuie tratat ca atare (sau nu).
sursa foto:mondonews.ro

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
538CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
186CititoriConectați-vă
48,300AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente