AcasăStiriSocialPeste 100.000 de euro vor fi cheltuiţi pentru achiziţionarea de noi autospeciale...

Peste 100.000 de euro vor fi cheltuiţi pentru achiziţionarea de noi autospeciale necesare IPJ Timiş

La şedinţa de ieri au participat membrii A.T.O.P. Timiş: Marcel Mihoc, Traian Stancu, Liviu Borha, Paul Moldovan şi Ilie Bertea (consilieri judeţeni), Sorin Muntean (şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş), Gheorghe Moldovan (reprezentantul Corpului Naţional al Poliţiştilor), subprefectul Liliana Oneţ şi 3 reprezentanţi ai comunităţii: Ilie Borţun, Viorel Bota şi Dumitru Dinulescu.

Cu acest prilej, au fost prezentate: Planul strategic cu principalele obiective ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean pentru 2014 şi bugetul ATOP, aferent acestui an. Astfel, principalele direcţii de acţiune ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş sunt: creşterea siguranţei civice în mediul urban şi rural prin combaterea criminalităţii stradale; protejarea copiilor şi elevilor prin crearea unui climat de siguranţă în zona instituţiilor de învăţământ; reducerea riscului rutier, scăderea numărului accidentelor de circulaţie; reducerea infracţionalităţii comise cu violenţă şi a furturilor. De asemenea, şeful IPJ Timiş, Sorin Muntean a făcut o scurtă trecere în revistă a activităţii acestei instituţii pe parcursul anului 2013 şi a obiectivelor de acţiune în domenii precum: siguranţa cetăţeanului, combaterea criminalităţii comise cu violenţă şi a celei economico-financiare, siguranţa traficului rutier.

Prin bugetul C.J. Timiş pe anul 2014 a fost aprobată alocarea a 525.000 lei pentru achiziţionarea de autospeciale cu dotări specifice, care vor fi date în folosinţa IPJ Timiş.

Cei prezenţi au mai stabilit ca tema unei viitoare şedinţe A.T.O.P. s-o constituie prezentarea unui raport al activităţii Centrului de Tranzit în Regim de Urgenţă din Timişoara. Totodată, Paul Moldovan a subliniat faptul că autoritatea timişeană în colaborare cu Centrul Antidrog Timişoara va derula un proiect pilot de prevenţie a traficului şi consumului de droguri. Proiectul se va desfăşura în perioada 15 martie – 26 iunie 2014 şi constă în sesiuni de informare în 10 licee din Timiş, dezbateri interactive organizate la două universităţi, etc.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente