AcasăStiriSocialBilant la Rutiera pe patru zile: 300 de amenzi, peste 50 de...

Bilant la Rutiera pe patru zile: 300 de amenzi, peste 50 de soferi fara permis

Peste 300 de amenzi în doar patru zile – atât au aplicat agenții de la Poliția Rutieră din Timiș șoferilor indisciplinați. Conform Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, 102 din cele 300 de sancțiuni au fost aplicate pentru depășirea vitezei legale. Nu mai puțin de 54 de șoferi au rămas fără permise de conducere.

„În perioada 15 – 18 ianuarie a.c., poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente, reducerii riscului rutier pe drumurile naţionale, drumurile judeţene şi în localităţi, precum şi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare. Astfel, poliţiştii au constatat 9 infracțiuni și au aplicat 328 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 102 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 40 pentru neutilizarea centurii de siguranţă.

Ca măsură tehnico-administrativă, au fost reţinute în vederea suspendării 54 de permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, limitele legale de viteză și semnificaţia luminii de culoare roşie a semaforului electric”, a transmis IPJ Timiș. Polițiștii vor continua controalele și în weekend.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente