Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Liber la parcare pe Gheorghe Lazar și Calea Martirilor. Conditiile impuse de primarie

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă
Timișorenii care locuiesc pe străzile Gheorghe Lazăr și Calea Martirilor își vor putea lăsa mașinile parcate pe carosabil, între orele 20 și 7 dimineața. Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a subliniat însă că între orele 7 și 20 mașinile vor fi ridicate fără alte avertismente.

„De la ora 20 seara se va institui permisivitatea de a parca atât pe Gheorghe Lazăr cât și pe Calea Martirilor până la ora 7. Din partea noastră există deschidere. Tot ce facem facem pentru mai binele lor și pentru binele urbei. Înțelegem că nu au locuri de parcare. Pe Gheorghe Lazăr sunt blocuri înalte și îi înțelegem și pe cei de pe Martirilor că nu au unde să își țină a doua sau a treia mașină, dar îi rugăm să ne înțeleagă că nici nu îi putem pedepsi pe alți cetățeni ținându-i blocați în trafic. De la ora 7 dimineața și până la ora 20 searra vom fi necruțători. Se vor ridica mașinile. S-a terminat cu avertismentele. Cine își va lăsa mașina că nu se trezește la 7 dimineața să o ia sau pe parcursul zilei se va trezi cu toate consecințele de rigoare”, a explicat primarul Timișoarei.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare