Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Primarul Robu, nemultumit de Asociatia Timisoara Capitala Culturala. Pe cine va da afara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
12.9 ° C
13.9 °
9 °
68 %
6.2kmh
0 %
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
5 °
lun
2 °
mar
5 °
Acuze grave lansate de primarul Timișoarei, Nicolae Robu, la adresa Asociației Timișoara Capitală Culturală Europeană. În cadrul unei conferințe de presă susținute la sediul PNL Timiș, Nicolae Robu, a declarat că asociația ar fi respins mai multe finanțări din mediul privat și că mai mulți oameni de cultură din oraș i-au spus că nu știu care este activitatea de pregătire a Timișoarei pentru anul 2021 când deține titlul de Capitala Culturală Europeană.

„Eu am stat deoparte până acum, în mod atipic pentru mine, mă cunoașteți și știți bine că intru în toate când simt că lucrurile nu merg și intru vizibil. Aici am intrat discret. Dar de acum nu voi mai fi discret, voi fi la vedere și voi cere să se corecteze tot ce este de corectat. Vreau să văd o planificare a activității, a evenimentelor culturale pe care le avem, pentru că, iarăși o spun pe șleau, eu nu am fost în oraș când a fost primul eveniment cultural, circul. Acei mulți care au participat la circ mi-au spus că nu a fost un eveniment care să fie de ținuta potrivită. Vreau să-i fie clar și consultantului pe care îl avem că n-o să mai meargă cu conduita pe care o are față de oamenii importanți ai Timișoarei. Este o atitudine arogantă de om venit de undeva de sus la niște amărâți care nu știu ce e aia cultură. Cu o asemenea atitudine, nu avem nevoie de el, îi vom spune să plece, dacă nu își va schimba această atitudine. Noii nu stăm în genunchi în fața nimănui. Vreau să văd și eu și să mă consult cu lumea culturală a Timișoarei și chiar cu simplii cetățeni și în privința agendei de evenimente culturale. Eu, de exemplu, nu aș fi început cu un circ, ca să fie clar, dar m-am trezit în fața unui fapt împlinit în care am zis că dacă este de foarte înaltă ținută, hai să las. Am primit ecouri și imagini cu ce a fost de fapt și sunt foarte nemulțumit că s-a început cu acel eveniment și că el, spectacol de circ fiind, a fost de acel nivel și nu cum mi-a fost prezentat că ar fi”, a declarat Nicolae Robu.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare