That’s My Boy (2012) Filmul Zilei 02-10-2012

- Advertisement -

That's My Boy (2012) Filmul Zilei 02-10-2012 1Într-o bună zi,. adolescentul Donny Berger (interpretat de Adam Sandler) o întâlneşte pe iubirea vieţii sale. Singura problemă este faptul că femeia visurilor sale este chiar profesoara lui, Mary McGarricle. Cu toţii ştim ce înseamnă marea iubire din liceu, însă Donny merge mult mai departe, ajungând în pat cu ea şi lăsând-o însărcinată. Cum era de aşteptat, povestea lor de dragoste se termină prost – doamna McGarricle ajunge la închisoare, lăsându-l pe Donny, în vârstă de 14 ani, să-l crească pe Todd, băieţelul născut din relaţia lor plină de pasiune.

Deşi Donny se străduie din răsputeri să fie un bun tată, sarcina îl depăşeşte şi eşuează. Acum, 30 de ani mai târziu, Todd (interpretat de Andy Samberg) este un investitor de succes şi lucrează pe Wall Street. Plecând de la tatăl său imediat ce avusese ocazia, Todd nu-l mai văzuse de ani de zile. Însă Donny are probleme cu Fiscul şi mari datorii, prin urmare se gândeşte că singura salvare poate veni de la fiul său, de la care să obţină banii şi să-şi plătească datoriile pentru a nu ajunge la închisoare. 

Revederea dintre cei doi are loc chiar în ajunul nunţii lui Todd cu Jamie (interpretată de Leighton Meester). Donny debarcă intempestiv, provocând stupoare şi dând peste cap toate pregătirile şi petrecerea de nuntă. Pentru Donny, aceasta ar putea fi o şansă de a se reconcilia cu fiul său, însă va fi oare el capabil să se comporte ca un adevărat tată ?

Columbia Pictures, în asociere cu Relativity Media prezintă filmul That’s My Boy / Băiatu’ tatii, o producţie Happy Madison, în regia lui Sean Anders. Scenariul este semnat de David Caspe. Producătorii filmului sunt Adam Sandler, Jack Giarraputo, Heather Parry şi Allen Covert, iar producători executivi Barry Bernardi, John Morris, Dennis Dugan şi Tim Herlihy. Imaginea este semnată de Brandon Trost, iar scenografia de Aaron Osborne. Montajul este realizat de Tom Costain. Costumele sunt create de Ellen Lutter, iar coloana sonoră este compusă de Rupert Gregson-Williams. 

Din distribuţie mai fac parte: James Caan, Vanilla Ice, Will Forte, Ciara, Milo Ventimiglia, Rachel Dratch, Eva Amurri Martino şi Tony Orlando.

[jwplayer mediaid=”5295″]

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare