Timișoreanul Flaviu Cernescu îți urcă ADRENALINA la maximum. Vezi unde s-a plimbat ”Omului-Păianjen” cu monociclul VIDEO

0
684

Unul dintre cei mai spectaculoși ”artiști” ai locului este de departe Flaviu Cernescu, cel pe care, dacă-l urmărești doar, riști să ai palpitații la inimă. Tânărul amator de sport extrem și-a încheiat anul 2014 cu un nou moment caracterizat de adrenalină maximă. Flaviu și-a luat monociclul și a plecat la Reșița, acolo unde s-a ”cocoțat” pe grinzile superioare ale unui pod de cale ferată pe care a ”defilat” nestingherit.

Flaviu Cernescu este un programator timişorean, amator de sporturi extreme, care s-a afirmat în mod special în acest an ca unul dintre curajoși români, după ce s-a urcat pe diferite construcții, extrem de înalte, fără a fi asigurat cu corzi sau alte astfel de obiecte, și a defilat pe vârfurile acestora sau chiar între două construcții.

Cel mai recent clip postat de Flaviu pe canalaul său de Youtube demonstrează din nou lipsa de inhibiții atunci când vine vorba despre ”deplasări” la înălțimi mari, exercițiul de la Reșița fiind ultima ”ieșire” din 2014. Aceasta o puteți urmări, în totalitate, mai jos.

Spune-ţi opinia civilizat!