Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Timișoreanul Flaviu Cernescu îți urcă ADRENALINA la maximum. Vezi unde s-a plimbat ”Omului-Păianjen” cu monociclul VIDEO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Unul dintre cei mai spectaculoși ”artiști” ai locului este de departe Flaviu Cernescu, cel pe care, dacă-l urmărești doar, riști să ai palpitații la inimă. Tânărul amator de sport extrem și-a încheiat anul 2014 cu un nou moment caracterizat de adrenalină maximă. Flaviu și-a luat monociclul și a plecat la Reșița, acolo unde s-a ”cocoțat” pe grinzile superioare ale unui pod de cale ferată pe care a ”defilat” nestingherit.

Flaviu Cernescu este un programator timişorean, amator de sporturi extreme, care s-a afirmat în mod special în acest an ca unul dintre curajoși români, după ce s-a urcat pe diferite construcții, extrem de înalte, fără a fi asigurat cu corzi sau alte astfel de obiecte, și a defilat pe vârfurile acestora sau chiar între două construcții.

Cel mai recent clip postat de Flaviu pe canalaul său de Youtube demonstrează din nou lipsa de inhibiții atunci când vine vorba despre ”deplasări” la înălțimi mari, exercițiul de la Reșița fiind ultima ”ieșire” din 2014. Aceasta o puteți urmări, în totalitate, mai jos.

[responsive_youtube

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Documentarul ”Transylvania Dragon” ajunge la Timișoara, kilometrul zero al aventurii VIDEO

Descoperiți Banatul și Transilvania așa cum nu le-ați mai văzut niciodată: peisaje care îți...