Tinerii care au vandalizat zeci de autoturisme din zona Dacia, prinși de polițiștii timișoreni

0
1111

Tinerii care au spart cauciucurile a zeci de autoturisme parcate în zona Dacia la sfârșitul lunii ianuarie au fost prinși de polițiștii timișoreni. Aceștia au fost duși vineri de polițiști la locul faptei, pentru reconstituire.

Trei tineri, cu vârste între 20 şi 26 de ani, bănuiţi de distrugerea a zeci de mașini care se aflau parcate în zona Dacia, au fost identificați de polițiști.

„În fapt, în noaptea de 26 spre 27 ianuarie a.c., bănuiţii, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi distrus roţile a 9 autoturisme care se aflau parcate pe raza municipiului Timişoara. Prejudiciul cauzat se ridică la aproximativ 4500 de lei”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Deși zeci de proprietari de autoturisme s-au trezit în dimineața zilei de 28 ianuarie cu cauciucurile tăiate, doar nouă dintre aceștia au depus plângere la Secția 4 Politie Timișoara. Suspecții au fost duși la locul faptei de către polițiști, vineri, pentru reconstituire. Aceștia au recunoscut că au consumat băuturi alcoolice, dar și substanțe etnobotanice si nu mai țin minte mare lucru. Cu toții sunt cercetați penal pentru distrugere.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor în cauză.

Spune-ţi opinia civilizat!