Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPeste 20 de autoturisme VANDALIZATE marţi noaptea în Zona Dacia din Timişoara

Peste 20 de autoturisme VANDALIZATE marţi noaptea în Zona Dacia din Timişoara

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Surpriză neplăcută azi dimineaţă, pentru locuitorii zonei Dacia, din Timişoara. Peste 20 de autoturisme au fost vandalizate de un ,,nebun” care le-a tăiat caiuciucurile.

Unul dintre păgubiţi ne-a povestit că:,,Dimineaţă când m-am trezit să merg la muncă am văzut că maşina mea este pe pană. M-am uitat mai atent şi am văzut că ambele cauciucuri de pe partea stângă, mi-au fost înţepate cu un cuţit sau o şurubelniţă. Nu am parcat pe locul nimănui şi nu ştiu să am duşmani. M-am uitat mai atent împrejur şi am văzut că şi alţi vecini de-ai mei au cauciucurile tăiate, unii chiar toate cele patru roţi. Locuiesc pe strada Teiului, dar m-am dus să fac poze şi pe strada Brânduşei şi Timiş, acolo unde erau alte maşini cu cauciucurile tăiate.”

Omul ne-a declarat că a fost deja la Secţia 4 Poliţie Timişoara şi a depus o plângere, urmând ca după ce iese de la servici să ataşeze şi fotografiile la dosar. Am luat legătura cu poliţiştii secţiei 4 Timişoara, iar aceştia îi roagă pe toţi care şi-au găsit autoturismele vandalizate în parcare, să meargă şi să depună plângere la secţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare