Surpriză neplăcută azi dimineaţă, pentru locuitorii zonei Dacia, din Timişoara. Peste 20 de autoturisme au fost vandalizate de un ,,nebun” care le-a tăiat caiuciucurile.

Unul dintre păgubiţi ne-a povestit că:,,Dimineaţă când m-am trezit să merg la muncă am văzut că maşina mea este pe pană. M-am uitat mai atent şi am văzut că ambele cauciucuri de pe partea stângă, mi-au fost înţepate cu un cuţit sau o şurubelniţă. Nu am parcat pe locul nimănui şi nu ştiu să am duşmani. M-am uitat mai atent împrejur şi am văzut că şi alţi vecini de-ai mei au cauciucurile tăiate, unii chiar toate cele patru roţi. Locuiesc pe strada Teiului, dar m-am dus să fac poze şi pe strada Brânduşei şi Timiş, acolo unde erau alte maşini cu cauciucurile tăiate.”

Omul ne-a declarat că a fost deja la Secţia 4 Poliţie Timişoara şi a depus o plângere, urmând ca după ce iese de la servici să ataşeze şi fotografiile la dosar. Am luat legătura cu poliţiştii secţiei 4 Timişoara, iar aceştia îi roagă pe toţi care şi-au găsit autoturismele vandalizate în parcare, să meargă şi să depună plângere la secţie.