ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Peste 20 de autoturisme VANDALIZATE marţi noaptea în Zona Dacia din Timişoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Surpriză neplăcută azi dimineaţă, pentru locuitorii zonei Dacia, din Timişoara. Peste 20 de autoturisme au fost vandalizate de un ,,nebun” care le-a tăiat caiuciucurile.

Unul dintre păgubiţi ne-a povestit că:,,Dimineaţă când m-am trezit să merg la muncă am văzut că maşina mea este pe pană. M-am uitat mai atent şi am văzut că ambele cauciucuri de pe partea stângă, mi-au fost înţepate cu un cuţit sau o şurubelniţă. Nu am parcat pe locul nimănui şi nu ştiu să am duşmani. M-am uitat mai atent împrejur şi am văzut că şi alţi vecini de-ai mei au cauciucurile tăiate, unii chiar toate cele patru roţi. Locuiesc pe strada Teiului, dar m-am dus să fac poze şi pe strada Brânduşei şi Timiş, acolo unde erau alte maşini cu cauciucurile tăiate.”

Omul ne-a declarat că a fost deja la Secţia 4 Poliţie Timişoara şi a depus o plângere, urmând ca după ce iese de la servici să ataşeze şi fotografiile la dosar. Am luat legătura cu poliţiştii secţiei 4 Timişoara, iar aceştia îi roagă pe toţi care şi-au găsit autoturismele vandalizate în parcare, să meargă şi să depună plângere la secţie.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore