Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Aproape 2.000 de lei amenzi pentru un timişorean, crescător de patru cai… frumoşi

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Protecţia Mediului au participat ieri la o acţiune organizată de poliţiştii de la Secţia 4, la care au mai fost prezenţi şi reprezentanţi ai Direcţiei Sanitar-Veterinare, Gărzii de Mediu şi Direcţiei de Sănătate Publică (D.S.P.), pe strada Anvers nr. 8, unde au existat numeroase sesizări că un cetăţean creşte cabaline.

În urma verificărilor la faţa locului s-a constatat că I. Ioan mai deţine în locaţia respectivă un număr de patru cai, identificaţi prin microcipare. Ca urmare a acestui fapt, poliţiştii locali i-au aplicat celui în cauză o sancţiune de 1.500 lei pentru creşterea de animale din categoria menţionată în zona de restricţie prevăzută de H.C.L. 371/2007 modificată, aplicând de asemenea şi o somaţie pentru mutarea animalelor în altă locaţie.

Nici reprezentanţii D.S.P. nu au stat cu mâinile în buzunare, aceştia aplicând o sancţiune de 400 lei pentru deşeurile rezultate de la animale care nu erau curăţate.

În locaţia respectivă au fost organizate zeci de acţiuni fiind aplicate de fiecare dată sancţiuni constravenţionale. Bărbatul care a încălcat legea susţine că se va conforma şi nu va mai creşte cai la adresa menţionată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare