Autoturism-vandalizat-in-Piata-Dacia-din-Timisoara4

Acte de vandalism comise în Timișoara, sâmbătă după-amiază. Un autoturism Alfa Romeo, care se afla parcat în fața bazinului de înot din zona Dacia a fost vandalizat de mai mulți indivizi.

Potrivit unui martor care se afla în zonă, doi indivizi ce aveau asupra lor câte un par au coborât dintr-un jeep cu numere străine și au spart geamurile autoturismului Afla Romeo, care era parcat la intrarea bazinului de înot din zona Dacia.

Bărbatul a făcut și câteva fotografii cu mașina vandalizată, pe care le puteți vedea în galeria de mai jos.

Reprezentanții IPJ Timiș ne-au declarat că nu a fost depusă nicio reclamație în acest caz, existând posibilitatea ca proprietarul să nu știe că mașina sa a fost distrusă.

UPDATE. Semnalmentele bărbaților care au vandalizat autoturismul

Un martor, care a văzut articolul nostru, ne-a transmis semnalmentele celor doi bărbați care au vandalizat autoturismul din zona Dacia.

„Unul dintre bărbați avea geacă roșie și ochelari de soare negri, în jur de 30-35 de ani, șaten deschis la păr”, ne spune acesta.

Potrivit acestuia, în timp ce unul dintre bărbați a coborât cu un par din jeep, cel de-al doilea avea un topor în mână. 

„Numai pe cel cu geaca roșie l-am văzut lovind mașina, probabil cu un topor, căci capota e perforată, al doilea individ l-am văzut în jeep”.

Mașina are parbrizul crăpat, geamurile și oglinzile sparte și capota perforată.