ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Mașină vandalizată în zona Dacia. Martor: Am văzut doi bărbați cu pari

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Acte de vandalism comise în Timișoara, sâmbătă după-amiază. Un autoturism Alfa Romeo, care se afla parcat în fața bazinului de înot din zona Dacia a fost vandalizat de mai mulți indivizi.

Potrivit unui martor care se afla în zonă, doi indivizi ce aveau asupra lor câte un par au coborât dintr-un jeep cu numere străine și au spart geamurile autoturismului Afla Romeo, care era parcat la intrarea bazinului de înot din zona Dacia.

Bărbatul a făcut și câteva fotografii cu mașina vandalizată, pe care le puteți vedea în galeria de mai jos.

Reprezentanții IPJ Timiș ne-au declarat că nu a fost depusă nicio reclamație în acest caz, existând posibilitatea ca proprietarul să nu știe că mașina sa a fost distrusă.

UPDATE. Semnalmentele bărbaților care au vandalizat autoturismul

Un martor, care a văzut articolul nostru, ne-a transmis semnalmentele celor doi bărbați care au vandalizat autoturismul din zona Dacia.

„Unul dintre bărbați avea geacă roșie și ochelari de soare negri, în jur de 30-35 de ani, șaten deschis la păr”, ne spune acesta.

Potrivit acestuia, în timp ce unul dintre bărbați a coborât cu un par din jeep, cel de-al doilea avea un topor în mână. 

„Numai pe cel cu geaca roșie l-am văzut lovind mașina, probabil cu un topor, căci capota e perforată, al doilea individ l-am văzut în jeep”.

Mașina are parbrizul crăpat, geamurile și oglinzile sparte și capota perforată.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore