TNL Timişoara într-o acţiune caritabilă pentru o familie din Timişoara

Date:

Tineretul Naţional Liberal a organizat anul acesta un proiect numit „Un glob – o bucurie„, un proiect care are un scop caritabil. Beneficiarii din Timişoara au fost membrii familiei Durac – doi băieţi, Alin şi Bogdan, al căror tată a decedat recent, iar ei sunt puşi în situaţia dificilă de a fi evacuaţi din casa în care locuiau dar al cărui proprietar în acte este unchiul lor. Pe lângă bradul de Crăciun, băieţii au mai primit cadouri şi suma de 1.500 de lei.

Prin proiectul caritabil, TNL Timişoara a adus o bucurie în sufletul acestor doi copii cu o situaţie financiară şi emoţională dificilă. Tatăl lor a murit recent, iar fratele acestuia intenţionează să îi evacueze, întrucât deţine actul de proprietate al casei în care familia locuieşte în prezent. TNL Timișoara mulțumește tuturor celor care s-au implicat în acest proiect!

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare