Alfred-Simonis1

La numai câteva ore după reținerea soților Răzvan și Delia Nedelcu, patronii-infractori ai companiei Îngerii Galbeni, politicul s-a ”lipit” rapid de acest subiect, așa cum era de așteptat de altfel.

Social-democratul Alfred Simonis, consilier local în cadrul CL Timișoara, s-a găsit postând pe o rețea de socializare un mesaj prin care mulțumește timișorenilor care i s-au alăturat în demersul de a ”înlătura” Îngerii Galbeni.Alfred Simonis

”Astăzi, patronul societăţii Îngerii Galbeni, Răzvan Nedelcu, şi soţia sa au fost reţinuţi de autorităţi sub acuzaţia de şantaj, dovadă că lupta dusă de timişorenii abuzaţi de aceşti oameni nu a fost în zadar. Vreau să le mulţumesc public tuturor celor care mi s-au alăturat în demersul pe care l-am iniţiat acum aproape doi ani, când am făcut primele propuneri în cadrul Consiliului Local al Municipiului Timişoara pentru ca această societate să îşi înceteze activitatea din cauza abuzurilor comise. Felicitări tuturor timişorenilor pentru solidaritatea de care au dat dovadă. Un mare mulţumesc şi presei, care a acordat spaţii importante acestui subiect”, a postat Simonis pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.