Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

UDMR sprijină mărirea salariilor pentru funcționarii publici locali

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Conform propunerii de modificare și completarea vor fi mărite indemnizațiile edililor localităților mici.
„Actualul nivel de salarizare este foarte mic în comparație cu nivelul de responsabilitate, respectiv cu noile competențe ce vor fi atribuite primarilor după intrarea în vigoare a noii legi a descentralizării. Astfel, prin prezentul act normativ încercăm să compensăm inechitățile ivite sub acest aspect”, a precizat senatorul UDMR de Sălaj, Végh Sándor, membru în comisia de Buget, Finanțe și Bănci din Senat.
Végh a adăugat că inițiativa amintită a fost votată în unanimitate de membrii comisiei de specialitate, deși Executivul a dat aviz negativ propunerii de modificare.
Grupul UDMR din Senat sprijină în totalitate această inițiativă. ,,Considerăm că, din moment ce atribuțiile primarilor sunt în permanență extinse, atunci și cuantumul indemnizației acordate acestora trebuie să fie unul decent și peste nivelul instituțiilor pe care, într-un fel sau altul, ei le coordonează”, a relatat senatorul UDMR, Végh Sándor.

sursa foto:https://3.bp.blogspot.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare