Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialUn microbuz FURAT dintr-un service auto, accidentat și abandonat, a fost găsit...

Un microbuz FURAT dintr-un service auto, accidentat și abandonat, a fost găsit de jandarmi

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Un microbuz furat a fost depistat de jandarmii Grupării Mobile din Timișoara în cursul zilei de ieri, 30 noiembrie. În timp ce asigurau menținerea ordinii publice în zona cartierul Plopi din oraș, jandarmii au observat microbuzul marfa FIAT cu numărul de înmatriculare TM 17 DHJ, accidentat și oprit în mijlocul drumului.

După ce l-au verificat, aceștia l-au sunat pe proprietar care le-a spus că microbuzul fusese lăsat la un service auto pentru câteva reparații. Ciudat este că nici patronul service-ului nu știa nimic de dispariția microbuzului din service.

Jandarmii l-au îndrumat pe proprietar să depună plângere penală la secția de poliție arondată sectorului respectiv pentru a fi continuate cercetările.

1 COMENTARIU

  1. Bravo politistilor! Nu conteaza ce functie are maimutoiu’ asta care conduce o institutie publica politizata inprofunzime si care ia decizii pe criterii impuse de pesedeu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare