„Urşii” au ieşit din hibernare. Farul Constanţa 56 – 83 BC Timba Timişoara

- Advertisement -

Timba sparge gheaţa în Liga Naţională de baschet masculin. După două înfrângeri consecutive a venit şi prima victorie, culmea, în deplasare, mai exact la Constanţa, acolo unde „urşii” s-au impus miercuri cu scorul de 83-56, la finalul unui meci pe care l-a dominat aproape de la un capăt la altul, chiar dacă primele două sferturi nu le-au aparţinut elevilor lui Bogdan Murărescu.

BC Timba Timişoara a obţinut primul succes din istoria clubului în Liga Naţională, acolo unde a promovat în vara acestui an. După un debut slab, cu două insuccese atât în deplasare cât şi în propriul „bârlog”, „urşii” s-au trezit din hibernare, miercuri, la Constanţa, acolo unde au obţinut primele puncte pe prima scenă a baschetului masculin românesc.
Partida a început bine pentru oaspeţi, care au ţinut meciul într-un echilibru aproape perfect, primul sfert încheindu-se cu scorul de 22-21 pentru marinari. Sfertul 2 a fost aproape la indiggo cu primul, diferenţa fiind că scorul a fost mult mai mic, cele două echipe înscriind numai 24 de puncte în total, 12-12. Pauza mare a fost un sfetnic bun pentru elevii lui Murărescu, care, au început sfertul trei excelent, la final, scorul sfertului 3 fiind 13-26. Cel de-al patrulea sfert a arătat mai mult a antrenament cu public, „urşii” reuşind să înscrie punct după punct, rezultatul ultimei părţi fiind clar în favoarea timişorenilor, 9-24, iar scorul final avea să ajungă la 56-83.
Unul dintre remarcaţii acestei partide, în tabăra bănăţenilor, a fost nou-venitul Zoran Milovic, care a reuşit să marcheze 15 puncte în meciul său de debut la Timba, acesta reuşind şi 7 recuperări. Ceilalţi marcatori pentru BC Timba au fost: Johnson – 19 puncte, Stojakovic – 16, Huckaby – 10, Popa – 8, Mihuţi – 7, Kickingstallionsims – 6 şi Glynn – 2.
Etapa următoare, BC Timba Timişoara dă piept cu BC Mureş Tg. Mureş, partida urmând a avea loc la Timişoara, pe parchetul sălii Constantin Jude, meciul fiind programat luni, 22 octombrie 2012, cu începere de la ora 20:00.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare