Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Veste proastă pentru fumătorii din toată Europa

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
12.9 ° C
13.9 °
9 °
68 %
6.2kmh
0 %
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
5 °
lun
2 °
mar
5 °

Fumătorii din toată Europa au de suferit pe urma decizie luată de Comisia Europeană, care a modificat Directiva privind produsele din tutun.

Mai exact:începând cu anul 2015 vor fi interzise toate produsele care conţin arome, precum vanilie, ciocolată sau piña colada.

Pachetele de ţigări vor avea şi ele de suferit  deoarece pozele cu plămânii cu tumori canceroase vor acoperi 75% din suprafaţa şi vor fi obligatorii pe ambele părţi ale pachetului.

Nici ţigările electronice cu un anumit conţinut de nicotină nu au scăpat,vor putea fi comercializate numai dacă sunt autorizate ca produse farmaceutice.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare