Vineri se dă startul în Timiş Rally 2013, cea de-a doua etapă a Campionatului Naţional de Raliuri

- Advertisement -

Etapa a II-a a Campionatului Naţional de Raliuri – Timiş Rally 2013 – se apropie. Editia din acest an debutează vineri, 12 aprilie 2013, şi va fi diferită faţă de cea de anul trecut. Având acum două zile pline în care concurenţii vor parcurge 111.73 km de probe speciale împărţiţi în 15 probe speciale.

O altă noutate, pe lângă împărţirea probelor pe două zile de concurs, anul acesta avem în fiecare zi de concurs câte o superspecială care încheie ziua. Prima fiind programata la Lugoj încep\nd cu orele 20:07 care se va desfăşura pe un traseu inedit, în care spectatorii vor avea ce vedea, urmând ca în ziua secundă, superspeciala să se desfăşoare pe aceeaşi superspecială ca şi anul precedent la Podul Traian, din Timişoara, începând cu orele 15:54.

Pe lista de inscrieri se regăsesc peste 50 de echipaje, care vor lua startul la Timiş Rally. Nume cu greutate cum ar fi Vali Porcişteanu, câştigătorul etapei timişene de anul precedent, vicecampionul mondial Francois Delecour, care anul trecut a terminat pe un loc 4 la general în spatele lui Spitzmuller, aflat pe poziţia secunda şi a lui Dan Gîrtofan care a ocupat ultima treaptă a podiumului în Banat.

Etapa din 2013 se anunţă o etapă foarte strânsă, piteşteanul Porcisteanu, care a fost învins la etapa din Braşov de către Delecour, în ciuda faptului că până la ultima probă a fost lider, după o ieşire în decor acesta a pierdut timp preţios şi a căzut până pe poziţia a 6-a la general.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare