Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Vineri se dă startul în Timiş Rally 2013, cea de-a doua etapă a Campionatului Naţional de Raliuri

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
ploaie ușoară
4.8 ° C
6.2 °
3.4 °
90 %
4.6kmh
100 %
joi
9 °
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
8 °
lun
2 °

Etapa a II-a a Campionatului Naţional de Raliuri – Timiş Rally 2013 – se apropie. Editia din acest an debutează vineri, 12 aprilie 2013, şi va fi diferită faţă de cea de anul trecut. Având acum două zile pline în care concurenţii vor parcurge 111.73 km de probe speciale împărţiţi în 15 probe speciale.

O altă noutate, pe lângă împărţirea probelor pe două zile de concurs, anul acesta avem în fiecare zi de concurs câte o superspecială care încheie ziua. Prima fiind programata la Lugoj încep\nd cu orele 20:07 care se va desfăşura pe un traseu inedit, în care spectatorii vor avea ce vedea, urmând ca în ziua secundă, superspeciala să se desfăşoare pe aceeaşi superspecială ca şi anul precedent la Podul Traian, din Timişoara, începând cu orele 15:54.

Pe lista de inscrieri se regăsesc peste 50 de echipaje, care vor lua startul la Timiş Rally. Nume cu greutate cum ar fi Vali Porcişteanu, câştigătorul etapei timişene de anul precedent, vicecampionul mondial Francois Delecour, care anul trecut a terminat pe un loc 4 la general în spatele lui Spitzmuller, aflat pe poziţia secunda şi a lui Dan Gîrtofan care a ocupat ultima treaptă a podiumului în Banat.

Etapa din 2013 se anunţă o etapă foarte strânsă, piteşteanul Porcisteanu, care a fost învins la etapa din Braşov de către Delecour, în ciuda faptului că până la ultima probă a fost lider, după o ieşire în decor acesta a pierdut timp preţios şi a căzut până pe poziţia a 6-a la general.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare