Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Voiau să angajeze fete pentru videochat, dar au fost amendați de Poliția Locală

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Polițiștii locali aflați în patrulare în zona centrală au depistat și sancționat ieri un bărbat care lipea fără a aprobare și în alte locuri decât cele autorizate, mai exact pe stâlpii de curent din Piața Huniade, afișe publicitare reprezentând anunțuri de angajare tinere pentru video-chat.

Potrivit HCL 371/2007 modificată, lipirea afişelor, posterelor sau anunţurilor publicitare in alte locuri decât in cele autorizate, folosirea de afişe, postere sau pliante de publicitate în incinta societăţilor comerciale sau instituţiilor publice fără achitarea taxelor de publicitate, montarea de panouri publicitare sau benere fără acordul organelor de specialitate din Primărie se sancționează cu amenzi cuprinse între 1000 și 2000 lei. De la începutul anului și până în prezent polițiștii locali au aplicat un număr de 178 de sancțiuni numai pentru nerespectarea prevederilor legate de publicitate, peste 70 la sută dintre acestea fiind aplicate însă persoanelor juridice.

 videochat
- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore