Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialItalian cu ACTE FALSE a închiriat o maşină pe care a vrut...

Italian cu ACTE FALSE a închiriat o maşină pe care a vrut să o FURE, dar poliţiştii l-au prins la Recaş

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Vineri, 27 iunie 2014, poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Timişoara – Biroului Transporturi Aeriene au fost sesizaţi, de către agentul unei firme de închirieri auto, despre faptul că o persoană ar fi închiriat un autoturism folosindu-se de acte de identitate care prezentau suspiciuni de falsificare.

Oamenii legii au dat autoturismul în urmărire, acesta fiind depistat în trafic pe raza localităţii Recaş. La controlul documentelor, bărbatul a prezentat poliţiştilor aceleaşi acte de identitate, însă după verificări amănunţite efectuate de poliţiştii din Timiş, persoana în cauză a fost identificată ca fiind un cetăţean italian de 53 de ani.

Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals privind identitatea şi uz de fals. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare