Vineri, 27 iunie 2014, poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Timişoara – Biroului Transporturi Aeriene au fost sesizaţi, de către agentul unei firme de închirieri auto, despre faptul că o persoană ar fi închiriat un autoturism folosindu-se de acte de identitate care prezentau suspiciuni de falsificare.

Oamenii legii au dat autoturismul în urmărire, acesta fiind depistat în trafic pe raza localităţii Recaş. La controlul documentelor, bărbatul a prezentat poliţiştilor aceleaşi acte de identitate, însă după verificări amănunţite efectuate de poliţiştii din Timiş, persoana în cauză a fost identificată ca fiind un cetăţean italian de 53 de ani.

Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals privind identitatea şi uz de fals. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.