Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Sancțiuni inedite la Primărie! Robu îi ia secretarele lui Stoia. Vezi de ce!

- Advertisement -

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, s-a declarat extrem de nemulțumit de viceprimarul Traian Stoia. Edilul l-a criticat pe pesedist deoarece acesta, în ultimele două ședințe de plen, a încercat să boicoteze câteva din proiectele importante ale orașului. Vă reamintim că la ultima întâlnire a Consiliului Local, consilierii PSD au părăsit sala în momentul în care dezbaterea a ajuns la listele cu proiecte suplimentare. Împreună cu social democrații a plecat și Stoia. Astfel, câteva proiecte nu au putut fi revizuite datorită lipsei unei majorități de vot:

„Nu e în regulă ce s-a întâmplat la ultimele două ședințe de consiliu local. Nu este normal ca într-o insituție, la echipa de conducere să nu existe unitate. Este de neacceptat ca un viceprimar să voteze împotriva echipei din care face parte, respectiv să încerce să boicoteze proiectele prin lipsa sa. Viceprimarul trebuie să fie în slujba cetățenilor și să lucreze solidar cu colegii de echipă. Au fost două ședințe în care domnul viceprimar Traian Stoia nu a procedat corect față de echipa din care face parte și față de mine ca lider al echipei. Repet, în plan politic ne putem contrazice oricât, nu e nicio supărare, fiecare poată să creadă în ce ideologie vrea, dar în primărie trebuie să acționăm unit. Proiectul privind indicatorii tehnico econimici pentru proiectul Spitalului Municipal  a fost periclitat de consilierii PSD, iar împreună cu ei s-a manifestat și Stoia”, a declarat primarul.

Astfel, edilul a luat hotărârea de a-l sancționa pe viceprimar. Mai mult, Robu promite că va proceda în acest fel de fiecare dată când Stoia va călca strâmb:

„Pentru a descuraja ca și pe viitor domnul viceprimar Stoia să acționeze împotriva echipei din care face parte, trebuie să recurg la anumite măsuri. De fiecare dată când se manifestă împotriva echipei îi voi lua ceva. S-a manifestat de de două ori împotriva echipei, îi voi lua cele două secretare. Le trimit la lucru unde ar fi trebui să muncească defapt, în direcția tehnică.  Avem multe proiecte și angajări nu se pot face, trebuie să ne folosim personalul existent cât mai bine”, a anunțat Robu.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore