Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăSancțiuni inedite la Primărie! Robu îi ia secretarele lui Stoia. Vezi de...

Sancțiuni inedite la Primărie! Robu îi ia secretarele lui Stoia. Vezi de ce!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, s-a declarat extrem de nemulțumit de viceprimarul Traian Stoia. Edilul l-a criticat pe pesedist deoarece acesta, în ultimele două ședințe de plen, a încercat să boicoteze câteva din proiectele importante ale orașului. Vă reamintim că la ultima întâlnire a Consiliului Local, consilierii PSD au părăsit sala în momentul în care dezbaterea a ajuns la listele cu proiecte suplimentare. Împreună cu social democrații a plecat și Stoia. Astfel, câteva proiecte nu au putut fi revizuite datorită lipsei unei majorități de vot:

„Nu e în regulă ce s-a întâmplat la ultimele două ședințe de consiliu local. Nu este normal ca într-o insituție, la echipa de conducere să nu existe unitate. Este de neacceptat ca un viceprimar să voteze împotriva echipei din care face parte, respectiv să încerce să boicoteze proiectele prin lipsa sa. Viceprimarul trebuie să fie în slujba cetățenilor și să lucreze solidar cu colegii de echipă. Au fost două ședințe în care domnul viceprimar Traian Stoia nu a procedat corect față de echipa din care face parte și față de mine ca lider al echipei. Repet, în plan politic ne putem contrazice oricât, nu e nicio supărare, fiecare poată să creadă în ce ideologie vrea, dar în primărie trebuie să acționăm unit. Proiectul privind indicatorii tehnico econimici pentru proiectul Spitalului Municipal  a fost periclitat de consilierii PSD, iar împreună cu ei s-a manifestat și Stoia”, a declarat primarul.

Astfel, edilul a luat hotărârea de a-l sancționa pe viceprimar. Mai mult, Robu promite că va proceda în acest fel de fiecare dată când Stoia va călca strâmb:

„Pentru a descuraja ca și pe viitor domnul viceprimar Stoia să acționeze împotriva echipei din care face parte, trebuie să recurg la anumite măsuri. De fiecare dată când se manifestă împotriva echipei îi voi lua ceva. S-a manifestat de de două ori împotriva echipei, îi voi lua cele două secretare. Le trimit la lucru unde ar fi trebui să muncească defapt, în direcția tehnică.  Avem multe proiecte și angajări nu se pot face, trebuie să ne folosim personalul existent cât mai bine”, a anunțat Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare