Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Miresele anului 2013 şi-au dat intâlnire în Le Cinema

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Aseară, 14 Miresele anului 2013 şi-au dat intâlnire în Le Cinema 1decembrie, reprezentantele sexului frumos şi-au dat întâlnire în Le Cinema pentru a se bucura de a doua ediţie a evenimentului” La Sposa by Marguerite Fashion Show”.

Evenimentul a fost dedicat mireselor anului 2013, în cadrul său fiind prezentate 20 de rochii de mireasă realizate din materiale nobile.

Premiul cel mare, o rochie de mireasă La Sposa Sadur în valoare de 1.500euro , a fost câştigat de o tânără, care spre surprinderea publicului, a afirmat că rochia o va face cadou.

Barmanii din Le Cinema  au fost cei care au încins atmosfera cu un spectacol inedit, iar gazda invitaţilor la eveniment a fost Aurelia Marcone.

Spaţiul unde s-a desfăşurat prezentarea s-a dovedit a fi prea mic pentru numărul mare de invitaţi, motiv pentru care s-au iscat mici conflicte între aceştia.

Organizatoarele evenimentului au fost Oana Pircea şi Cătălina Chiş.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

1 COMENTARIU

  1. Fara indoiala astfel de evenimente pun in valoare frumusetea femeii care imbraca o rochie de mireasa. Nu trebuie sa fii femeie ca sa observi ca totul radiaza in aceste momente, iar femeilor acest moment le aduce un soi de implinire la care viseaza, poate, de cand sunt copile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore