Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Deși jucătorii nu s-au reunit, la Poli se muncește din greu

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Deși jucătorii nu s-au reunit, la Poli se muncește din greu 1Chiar dacă mai e o săptămână până la reluarea antrenamentelor echipei de fotbal ACS Poli Timișoara, la stadion era deja forfotă din prima zi lucrătoare a noului an. Joi 3 ianuarie 2013, tehnicianul alb-negrilor – Vali Velcea – a sunat adunarea pentru a pune la punct detaliile cantonamentului ce va avea loc în Turcia, dar și detalii legate de perioada de mini-mercato.

Forfotă mre joi dimineață la Stadionul Dan Păltinișanu, acolo unde, deși pregatirile echipei de fotbal se vor relua joi, 10 ianuarie 2013, o parte din staff-ul tehnic s-a prezentat la stadion pentru a pune la punct detali referitoare lacantonamentul pe care alb/negrii îl vor efectu în Antalya: „Am convocat deja o parte din staff pentru a organiza pregătirile in vederea cantonamentului ce-l vom desfășura în Turcia”, a declarat antrenorul Valentin Velcea, pentru site/ul oficial al trupei bănățene.

Tot Velcea a oferit și câteva date referitoare la transferurile pe care Poli le va face în această iarnă, în vederea asaltului final al promovării în Liga I. „Purtăm o serie de discuții cu diferiți jucători, însă deocamdată nu este nimic finalizat. Așteptăm să vedem în perioada imediat următoare cum își vor rezolva jucătorii în cauză problemele contractuale. Sunt unii care sunt în litigiu cu actualele lor cluburi. Mai sunt și fotbaliști străini care, și ei, ne-au dat un timp de gândire în ceea ce privește solicitările lor. Cert este că avem timp la dispoziție pentru selecție și negocieri, nu mai suntem așa de stresați ca în vară”, a mai declarat tehnicianul Vali Velcea.

Altfel, suporterii au decis care a fost jucătorul turului de campionat, prin intermediul unui sondaj efectuat pe pagina oficială de Facebook a echipei bănățene, Jucătorul cu cel mai multe voturi este chiar golgheterul echipei, Nicu Cristian Boldea, celelate două locuri de pe podium fiind ocupate de Răzvan Trndu, pe doi, și Adrian Poparadu, pe locul trei.

30 de procente din numărul total de votanți l-au ales pe Boldea, iar asta se datorează în mod deosebit celor șapte goluri marcate de „Biciclistul” Boldea, în cele 12 meciuri disputate de alb-negrii.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore