Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Școala Gimnazială 13 din Timișoara va avea un nou corp de clădire! Beneficiari sunt sute de elevi

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
Primăria Timișoara scoate la licitație construirea unei noi clădiri pentru Școala Gimnazială 13, care va avea și o sală de sport.

Proiectul promovat prin GAL Freidorf are ca scop îmbunătățirea nivelului educațional prin creșterea accesului și participării la educația timpurie/învățământ primar și secundar, precum și reducerea abandonului școlar. Proiectul va asigura atât calitativ, cât şi cantitativ spaţiile şi dotările necesare funcţionării activităţii educaționale pentru 613 elevi.

Din punct de vedere funcţional, clădirea nouă se împarte în două zone. O zonă cu spaţii de învăţământ şi o zonă cu sală de sport şi spaţii adiacente acesteia:

  • PARTER: 3 săli de clasă, vestiare, grupuri sanitare, o sală de sport cu suprafața de 164 mp, o centrală pentru detecţie incendiu. 
  • ETAJ:  tribună,  hol,  4 săli de clasă,  grupuri sanitare. În total, vor fi 7 noi săli de clasă.

Proiectul va fi co-finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

Valoarea estimată a lucrărilor: 2.735.154,95 lei fără TVA. Valoare totală a proiectului este de aproape 4 milioane de ei, fără TVA.

- Advertisement -
Ioana Danciu
Ioana Danciu
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore