Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Preşedintele Federaţiei Române de Motociclism: „Turismul sportiv nu are legătură cu Campionatul Naţional” VIDEO EXCLUSIV

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Mureşan a menţionat că este bucuros de colaborarea pe care o va avea cu campionul naţional şi al Europei de Est – timişeanul Ionel Pascotă – care a fost ales preşedinte al Comisiei de Viteză din cadrul Federaţiei de Motociclism, acesta urmând să ocupe şi poziţia de vice-preşedinte în cadrul forului bucureştean, din luna martie a lui 2014. „Sunt foarte mulţumit că Ionel Pascotă a ajuns preşedinte al Comisiei de Viteză din cadrul Federaţiei Române de Motociclism. Asta dovedeşte faptul că are o implicare în acest sport, iar faptul că a fost ales cu un număr mare de voturi se datorează faptului că lumea îl cunoaşte, a dovedit că este serios şi probabil că are competenţe de a conduce această comisie. Sper ca pe viitor să avem un campionat naţional de viteză cu cât mai mulţi sportivi la start şi să fie un exemplu pentru sportul românesc. Eu îl felicit pe această cale şi din luna martie va fi automat şi vice-preşedinte al Federaţiei pentru că atunci se va omologa rezultatul alegerilor pe care le-am avut la Comisie”.

Referitor la festivitatea de mâine de la Prefectura Timiş, Mureşan are numai cuvinte de laudă: „Gala Campionilor e la Timişoara pentru că aici e cea mai bună locaţie din ţară, dacă ne referim la numărul de sportivi care au participat în Campionatul Naţional şi rezultatele lor, mare amajoritate a celor ce urcă pe podium fiind din vestul ţării. Am adus mai puţini din ţară pentru că cei mai mulţi sunt aici. În afară de asta am avut înţelegere din partea Consiliului Judeţean Timiş care ne-a pus la dispoziţie sala şi toate cele necesare pentru sâmbătă”.

Vezi în materialul video ce spune preşedintele Federaţiei Române de Motociclism, referitor la Romanian Superbike – competiţia organizată în afara Campionatului Naţional, o copetiţie controversată din punct de vedere al piloţilor profesionişti şi mai ales ce spune despre sportivii care participă la această competiţie.

Curioşi din fire despre implicarea politicului în această ramură a sportului, fiind cunoscut implicarea la nivel înalt în fotbal, spre exemplu, l-am întrebat pe Mureşan despre legăturile Federaţiei cu oamenii politici, acesta spunând răspicat: „Nu este implicare politică, noi facem sport, nu politică. Din păcare, politicul decide soarta noastră, noi fiind o federaţie neolimpică şi întâmpinăm mereu probleme financiare, dar ne descurcăm”. Vezi imaginile video pentru a afla ce spune Mureşan despre competiţiile organizate de Federaţie la nivel regional.

În finalul filmării veţi putea afla şi ce planuri de viitor are Cristian Mureşan, mai ales pentru ediţia 2014 a Campioantului Naţional de Motociclism, dar şi ce spune preşedintele Federţiei despre posibilitatea ca România să aibă o competiţie internă pe circuite proprii – construite în România.

[responsive_youtube

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore