Elena Oana Voichiţoiu, o victimă a celor de la „Îngerii Galbeni” ?!

- Advertisement -

Timișoara lipsită de siguranță, într-un astfel de oraș simte că trăiește o tânără venită de șapte ani pe malurile Begăi pentru a-și face un drum în viață, pavat cu intenții bune. De două seri Elena Oana Voichițoiu din cartierul Soarelui, am putea spune vecină cu primarul Nicolae Robu, se simte lipsită de apărare, cu viața pusă în pericol, după ce mașina i-a fost vandalizată în două rânduri.

Primul incident a avut loc în seara zilei de 7 decembrie, atunci când, în jurul orei 22.00, tânăra se pregătea să meargă cu mașina până la Gara de Nord, însă nu a mai putut pentru că i-au fost tăiate cauciucurile. „După ora 19.00 am ajuns acasă de la lucru, mi-am parcat mașina și am urcat în apartament. Pe la 22.00 mă pregăteam să merg la gară să-l iau pe verișorul meu, însă atunci am constatat că cineva mi-a tăiat cauciucurile”, a povestit tânăra.

Inițial, Elena Oana Voichițoiu a ales să treacă peste incident și să apeleze la serviciile unei vulcanizări, care i-a rezolvat repede problema cauciucurilor. „Am refăcut roțile ieri. Cei de la vulcanizare mi-au spus că au fost tăiate cu un corp dur, nu cu cuțitul. Am ajuns acasă în jurul orei 22.00, și am parcat mașina, după care m-am dus cu o prietena la o cafenea. Am ajuns acasă pe la miezul nopții și totul era în regulă”.

Azi dimineață, în jurul orei 8.00, când se pregătea de o nouă zi de lucru, tânăra a rămas încremenită când și-a văzut autoturismul vandalizat, având parbrizul spart, moment în care a apelat la 112. „După ce au constatat fapta, un agent de la Secția 2 Poliție Timișoara și un criminalist au venit să facă investigații. Am depus plângere la poliție”, a povestit Elena Oana Voichițoiu. Până ce cazul va fi rezolvat de polițiști, tânăra se teme că viața sa îi poate fi pusă în pericol și este lipsită de apărare. Aceasta bănuiește că incidentul din serile trecute este legat de cel de pe strada Miresei care a avut loc în 29 noiembrie, atunci când s-a numărat printre protestatarii veniți să vorbească cu patronul Sorin-Răzvan Nedelcu. După cum se poate vedea și pe filmări, Elena Oana Voichițoiu i s-a adresat lui Sorin-Răzvan Nedelcu cu un respect poate necuvenit, rugându-l efectiv să dea puterea exemplului și să-i dea drumul profesorului sechestrat.

Evident, „îngerul-șef” nu s-a lăsat înduplecat de rugămințile tinerei, fiind vizibil deranjat de multele întrebări puse de aceasta, la care nu avea niciun răspuns de dat. „Sunt de 7 ani în Timișoara și nu am avut niciun conflict. Consider că nu i-am făcut nimic lui Sorin-Răzvan Nedelcu, ba mai mult, am încercat să vorbesc foarte frumos”, a spus Oana.

Nu ar fi o prima astfel de răzbunare orchestrată de Sorin-Răzvan Nedelcu și angajații lui, care este cunoscut ca având o fire violentă și răzbunătoare. Bineînțeles nu în fața camerelor de filmat… Să fie oare Elena Oana Voichițoiu o altă victimă a „îngerilor”? Așteptăm cu nerăbdare ancheta politistilor de la secția 2 politie Timișoara.

[responsive_youtube

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Reluarea Circulației Tramvaielor pe Bulevardul Stan Vidrighin în Timișoara

Primăria Municipiului Timișoara anunță că, începând de sâmbătă, 19...

PSD Timiș și-a stabilit candidații pentru alegerile parlamentare din 1 decembrie

Consiliul Politic Județean al Partidului Social Democrat Timiș a...

13 persoane reținute pentru furt de combustibil în Timișoara

Polițiștii din cadrul Secției 5 Urbane Timișoara au demarat...

Din aceeași categorie

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, se mândrește cu vecinii săi. Vezi care este motivul

Planurile primarului Nicolae Robu de a reamenaja cartierul în...