Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Accident pe strada Tigrului din Timișoara: două mașini avariate din cauza neatenției

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Accident de circulație, miercuri dimineață, pe strada Tigrului din Timișoara. Două mașini au fost avariate din cauza unui șofer neatent.

Din primele informații, vinovat de accident este șoferul unui Peugeot 308, care circula pe strada Lotreanu. Acesta a vrut sa vireze la stânga pe strada Tigrului, însă nu s-a asigurat înainte de a efectua manevra. În momentul în care șoferul a pătruns în intersecție, autoturismul a intrat în coliziune cu o autoutilitară Fiat, care circula regulamentar din partea stângă.

În urma accidentului, ambele autoturisme au fost avariate, dar, din fericire, niciunul dintre șoferi nu a fost rănit. Aceștia au rezolvat problema pe cale amiabilă.

Șoferul autoturismului Peugeot ne-a declarat că mergea la o revizie cu mașina, pentru ca voia sa o vândă.

Trebuie menționat faptul că oglinda amplasată în intersecție este prost orientată și nu își îndeplinește scopul, acela de a ajuta șoferii să se asigure la intrarea în intersecție.

[responsive_youtube

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore