Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Timişoara nu va avea elicopter SMURD nici în 2017. Specialişti necunoscuţi i-au spus şefului CJ Timiş că nu e necesar!

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Lipsă totală de interes a autorităţile judeţene pentru dotarea Spitalului Judeţean de Urgenţă din Timişoara cu elicopter SMURD. În anii precedenţi, subiectul tranferului elicopterului de la Arad la Timişoara a încins spiritele, cauzând chiar şi un mic conflict între fostul preşedinte al CJ Timiş, Titu Bojin, şi unul din vicepreşedinţii CJ Arad. Acum, situaţia pare să fie extrem de clară. Conform specialiştilor, Timişoara nu ar avea nevoie de elicopter, iar ISU şi Spitalul Judeţean nu ar fi făcut cereri care să arate că este nevoie de o astfel de dotare. Mai mult, spune şeful CJ Timiş, nu avem nici spaţiu, căci…avem planuri de viitor!

„Nu pot să iau eu decizia dacă nu am din partea specialiştilor o fundamentare pentru achiziţia unui elicopter. Îl avem zilele astea pe domnul Arafat aici, vom mai discuta, dacă specialiştii promovează această idee, fiţi convinşi că mă voi alătura pentru a o susţine. Au mai avut loc aceste discuţii, dar să ştiţi că tot specialiştii nu au fost de acord pentru că nu se pretează. Cel de la Arad deserveşte în mare parte pacienţii de la Spitalul Judeţean din Timişoara. Ţinând cont că în zona Spitalului Judeţean se vor face mai multe investiţii, va fi puţin cam delicat funcţionalitatea elicopterului în acea zonă, pentru că în zona Casei Austria va fi poziţionată viitoarea maternitate, tot în zona Spitalului de Ortopedie, chiar în mijloc unde este acel heliport nefuncţional se ia în calcul realizarea de către Ministerul Sănătăţii a unei noi UPU care să fie conectată cu Ortopedia, Casa Austria şi viitorul Spital de obstetrică şi ginecologie”, a explicat şeful CJ Timiş, Călin Dobra.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore