Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Poliţia Locală îşi caută director executiv adjunct. Concursul este anunţat DISCRET!

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Se caută director executiv adjunct la Poliţia Locală din Timişoara. Concursul este organizat de Primăria Timişoara, însă numărul celor care vor intra în competiţie ar putea să fie unul redus.

Asta pentru că în anunţul postat pe site-ul municipalităţii nu se specifică postul scos la concurs. Astfel, doar cei care au curiozitatea asă acceseze secţiunea de post vacant pot afla care este funcţia care poate fi ocupată prin concursul a cărui probă scrisă se va desfăşura în 5 mai, de la ora 10, la Primăria Timişoara. Anunţul are un text generic, din care nu reiese direcţia pentru care se caută şef.

„Informaţii concurs:
Tip concurs: Recrutare pe funcţii publice de conducere vacante
Dosar de înscriere:
Pentru concursul de recrutare (funcţii publice de conducere şi funcţii publice de execuţie), dosarul va cuprinde următoarele documente, conform prevederilor art. 49 din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 pentru aprobarea normelor privind organizarea şî dezvoltarea carierei funcţionarilor publici, modificată şi completată de H.G. nr. 1173/2008:

• copia actului de identitate;
• formularul de înscriere, conform anexei nr. 3 la H.G. nr. 611/2008, modificată- vezi anexa;
• copiile diplomelor de studii şi ale altor acte care atestă efectuarea unor specializări;
• copia carnetului de muncă sau, după caz, adeverinţă care să ateste vechimea în muncă şi, după caz, în specialitate;
• cazierul judiciar (acesta poate fi înlocuit cu o declaraţie pe proprie răspundere, cu obligaţia de a completa dosarul de concurs cu originalul documentului pe tot parcursul desfăşurării concursului, dar nu mai târziu de 5 zile lucrătoare de la data la care a fost declarat admis în urma selecţiei dosarelor).
• adeverinţă care să ateste starea de sănătate corespunzătoare;
• declaraţia pe propria răspundere sau adeverinţa care să ateste că nu a desfăşurat activităţi de poliţie politică.

Copiile actelor prevăzute mai sus se prezintă însoţite de documentele originale, care se certifică pentru conformitatea cu originalul de către secretariatul comisiei de concurs, sau în copii legalizate.
Ultima zi de inscriere la concurs: 24.04.2017
Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Municipiului Timişoara şi la nr. de telefon : 0256-408 372, se arată pe site-ul primăriei”, se arată în anunţul postat pe site-ul PMT.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore