Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Primarul Robu, nemulţumit după întâlnirea de la Ministerul Transporturilor pe tema vaporaşelor

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

În doar câteva săptămâni am putea circula legal cu vaporaşele pe Bega. Este promisiunea făcută de primarul Timişoarei, Nicolae Robu, după ce, miercuri, viceprimarul Dan Diaconu, directorul Regiei de Transport Ioan Goia şi directorul de Urbanism Magda Nicoară au avut o întâlnire la Minsterul Transporturilor cu un secretar de stat din cadrul ministerului şi cu un reprezentant al Ministerului Pădurilor şi Apelor.

Deşi discuţiile nu au decurs prea bine, primarul spune că s-au primit asigurări că inconvenientele vor fi rezolvate în două săptămâni, urmând ca o OUG care să permită transportul cu vaporaşe pe Bega să fie emisă în cel mult o lună de zile.

„La întâlnirea de la Ministerul Transporturilor, secretarul de stat de la Ministerul Transporturilor a fost pozitiv, dar reprezentantul Ministerului Pădurilor şi Apelor a fost extrem de negativ. Eu fac apel şi la Ministerul Transporturilor să devină constructiv, pozitiv şi să nu trateze incorect acest subiect. Nu o spun cu titlul de ameninţare pentru că nu vreau să creez un conflict. Suntem la început de interacţiune. A fost primul contact între noi şi eu sunt tolerant şi deschis şi împăciuitor, dar vreau să spun că nu o să se poată scăpa de răspundere dacă ajungem să ni se ia cei şase milioane de euro pe care i-am atras pe fonduri europenec u angajamentul că noi cumpărăm cele şapte vaporaşe. Cine trebuie să emită această hotărâre, cine refuză să o emită va ajunge în instanţă cu acuze foarte grave pe care eu primarul Timişoarei le voi formula”, a declarat primaru. O nouă întâlnire a fost stabilită pentru peste două săptămâni.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore